Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ BAZAART!Αυτές τις γιορτές επιλέξτε τα δώρα σας από το χριστουγεννιάτικο BazArt του Μουσείου Άλεξ Μυλωνά-Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, από τη Δευτέρα 19 έως και το Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011, υποστηρίζοντας το έργο του μουσείου και τα εκπαιδευτικά προγράμματα τέχνης. 

Θα βρείτε βιβλία τέχνης και αφίσες, κοσμήματα, έργα ζωγραφικής, γλυπτικής, χκτικής και φωτογραφίας γνωστών καλλιτεχνών (Ευγενία Αποστόλου, Κορνήλιος Γραμμένος, Άννα Λάσκαρη, Άλεξ Μυλωνά, Βάλυ Νομίδου, Άγγελος Παπαδημητρίου, Νάνα Σαχίνη, Κώστας Σαχπάζης, Στέλιος Σκοπελίτης, Αλέξανδρος Τομπάζης κ.α.), όπως επίσης αναμνηστικά και χρηστικά αντικείμενα, που θα διατίθενται με έκπτωση έως και 80%.

Σας περιμένουμε στο Θησείο τη Δευτέρα το βράδυ στις 8:00 στην έναρξη του BazArt που θα γίνει ταυτόχρονα με τα εγκαίνια της έκθεσης της Mariella Simoni “μετάξι του φυτού, μετάξι της πέτρας”, 2011-1978, σε επιμέλεια Ντένη Ζαχαρόπουλου.

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

ΝΕΕΣ ΑΦΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΠΩΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ!

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ BAZAAR ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 19 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ POST!

Περισσότερες φωτογραφίες από το πωλητήριο του μουσείου,μπορείτε να βρείτε στη σελίδα μας στο facebookΚυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΛΗΘΗΣ/THE END OF OBLIVION

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ PERFOMANCE ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗ ΜΑΚΚΑ "ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΛΗΘΗΣ", ΟΠΩΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΛΕΞ ΜΥΛΩΝΑ!