Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΤΕΧΝΗΣ & ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΑΛΕΞ ΜΥΛΩΝΑ - Μ.Μ.Σ.Τ

O ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΤΕΧΝΗΣ & ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΑΛΕΞ ΜΥΛΩΝΑ-ΜΜΣΤ, κ.ΝΤΕΝΗΣ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ,  ΑΝΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΔΙΔΑΚΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΤΗΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ!




Η  Σύγκλητος της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών (συνεδρία 16ης Μαρτίου 2010) αναγνωρίζοντας στο επιμελητικό έργο, στον κριτικό και θεωρητικό λόγο,  και στη συνολική δραστηριότητα του Θεωρητικού της Τέχνης κ. Ντένη Ζαχαρόπουλου, ένα διακεκριμένο έργο υψηλής ποιότητας, που έχει συμβάλει ουσιαστικά στη διαμόρφωση της Σύγχρονης Ευρωπαϊκής Τέχνης και το οποίο τον ανέδειξε σε  προσωπικότητα διεθνούς εμβέλειας στο χώρο των Γραμμάτων και των Τεχνών, αποφάσισε ομόφωνα, την αναγόρευσή του σε Επίτιμο Διδάκτορα του Τμήματος Εικαστικών Τεχνών της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών.

Η τελετή αναγόρευσης θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου  2011,  στις 19.30 στην Aiθουσα Τζιόρτζιο ντε Κίρικο της  Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών, Πειραιώς 256, Ρέντης.